ITZULPENAK - EGAN (EGAN, 2021)
PETER HANDKE: Ezin izango nuke esan nor naizen Testu labur hautatuak Itzultzailea: JUAN LUIS ZABALA SELMA LAGERLOEF, TOMAS TRANSTROEMER, PETER HANDKE: Hiru Nobel saridunen testuak lurmentzeaz Itzultzaileak: JUAN LUIS ZABALA eta JUAN MARI ARRUGAETA