Elizanburu, Bere bizitza ta lanak (Jarraituko da): Euskaltzaindi-ko 6´ garren solas-aldiak - Labayen, Antonio Maria (EGAN, 2021)
Euskaltzaindi-ko 6´ garren solas-aldiak ANTONIO MARIA LABAYEN: Elizanburu, Bere bizitza ta lanak (Jarraituko da)