OLERKIAK - Du Bellay, Joachim; E´ tar; Clercq, René; Mirande, Jean; Aresti, G. (EGAN, 2021)
JOACHIM DU BELLAY; euskeratua E´ tar:PAKE-LEKU eta ETXE-MIN RENÉ CLERCQ; euskeratua JEAN MIRANDE: EZ DITEKE NOR-NAI IZAN PAGANO (niet ledereen kan heiden zijn) G. ARESTI: BIZKAITARRA: