Luzaideko Otoitz Ttipiak - Satrustegi , Jose M.; Irigaray, Aingeru (EGAN, 2021)
JOSE M. SATRUSTEGI JAUNAK EUSKALZAINDIAN SARTZEKO, LUZAIDEN EGIN ITZALDIA (15-IX-1963): Luzaideko Otoitz Ttipiak AINGERU IRIGARAY: EUSKALZAIN JAUNAREN IARDESPENA