Hizkuntzen erabilera Domingo Agirreren eleberrietan - Toledo Lezeta, Ana M. (EGAN, 2021)
Domingo Agirrek euskaraz ondu zituen Auñemendiko Lorea, Kresala eta Garoa eleberrien kontakizunetan latina sartzen du eta, azken bietan, baita gaztelania eta frantsesa ere. Erantsitako mintzaira bakoitzari egotzitako eginkizunak az- tertzen dira.