Uztapideren bat-bateko bertsogintzaren bihotzean: AZKEN HITZ-ERRO ETA OINBURU ESANGURATSUAK - Esnal, Pello (EGAN, 2021)
PELLO ESNAL: Uztapideren bat-bateko bertsogintzaren bihotzean, AZKEN HITZ-ERRO ETA OINBURU ESANGURATSUAK