“Galtzagorri Elkartea” euskarazko haur eta gazte literatura sustatzeko ahaleginean - Olaziregi, Mari Jose (EGAN, 2021)
MARI JOSE OLAZIREGI: “Galtzagorri Elkartea” euskarazko haur eta gazte literatura sustatzeko ahaleginean