SARRIONALDIA Joseba, Hau da ene ondasun guzia, Txalaparta eta Esan Ozenki: Records, 1999, 239 or. [2. arg.: 2000-1]. - Azkorbebeitia, Aitzpea (EGAN, 2021)
AITZPEA AZKORBEBEITIA: SARRIONALDIA Joseba, Hau da ene ondasun guzia, Txalaparta eta Esan Ozenki Records, 1999, 239 or. [2. arg.: 2000-1].