Asaba zaharren baratzaz orainik: Ramon Saizarbitoriaren Gorde nazazu lurpean irakurtzeko modu bat - Otaegi Imaz, Lourdes (EGAN, 2021)
LOURDES OTAEGI IMAZ: Asaba zaharren baratzaz orainik Ramon Saizarbitoriaren Gorde nazazu lurpean irakurtzeko modu bat