PADRÓN, José Luis. Zure bila itsasoa bidaliko dut: Bermingham argt., 2002, urtea, 87 orr. - Otxoteko Vaquero, Pello (EGAN, 2021)
PELLO OTXOTEKO VAQUERO: PADRÓN, José Luis. Zure bila itsasoa bidaliko dut Bermingham argt., 2002, urtea, 87 orr.