JUARISTI, Felipe: Itzarri nahi ez zuen printzesa,: Alberdania argitaletxea, lrun,2002 - Arozena, Ainhoa (EGAN, 2021)
AINHOA AROZENA: JUARISTI, Felipe: Itzarri nahi ez zuen printzesa, Alberdania argitaletxea, lrun,2002