TOLKIEN J. R. R., Eraztunen jauna, Eraztunaren elkartea: Itzultz.: Agustin Otsoa Eribeko Landa Txalaparta, 2002 - Del Olmo, Karlos (EGAN, 2021)
KARLOS DEL OLMO: TOLKIEN J. R. R., Eraztunen jauna, Eraztunaren elkartea Itzultz.: Agustin Otsoa Eribeko Landa Txalaparta, 2002