MONTOIA, Xabier. Baina bihotzak dio.: Elkar argitaletxea, Donostia, 2002 321 orrialde - Arozena, Ainhoa (EGAN, 2021)
AINHOA AROZENA: MONTOIA, Xabier. Baina bihotzak dio. Elkar argitaletxea, Donostia, 2002 321 orrialde