SAIZARBITORIA, Ramon. Kandinskyren tradizioa.: Erein argitaletxea, Bioleta saila, Donostia. 2003 84 orrialde - Arozena, Ainhoa (EGAN, 2021)
AINHOA AROZENA: SAIZARBITORIA, Ramon. Kandinskyren tradizioa. Erein argitaletxea, Bioleta saila, Donostia. 2003 84 orrialde