Pablo BARRIO. Ama, hor al zaude? 2003ko Toribio Altzaga Saria. Euskaltzaindia-BBK - del Olmo, Karlos (EGAN, 2021)
KARLOS del OLMO. Pablo BARRIO. Ama, hor al zaude? 2003ko Toribio Altzaga Saria. Euskaltzaindia-BBK