Euskaldun bipilak eta Manchatar bizkorrak izan zuten burrukaldi lazgarriaren ondarra - Ormaetxea Orixe, Nikolas (EGAN, 2021)
NIKOLAS ORMAETXEA ORIXE. Euskaldun bipilak eta Manchatar bizkorrak izan zuten burrukaldi lazgarriaren ondarra