Aitor Arana Intriga eta suspentsea erabiliz istorio latz eta hunkigarriak harilkatzen dakien idazlea - Zubeldia, Iñaki (EGAN, 2021)
IÑAKI ZUBELDIA. Aitor Arana Intriga eta suspentsea erabiliz istorio latz eta hunkigarriak harilkatzen dakien idazlea