Pio Baroja Saria: lehen eta azkena. 50 urteurrena gogoratuz - Gorrrotxategi Gorrotxategi, Pedro; Gorrotxategi Dorronsoro, Olatz (EGAN, 2021)
PEDRO GORROTXATEGI GORROTXATEGI eta OLATZ GORROTXATEGI DORRONSORO. Pio Baroja Saria: lehen eta azkena. 50 urteurrena gogoratuz