HABE Liburutegia: eleaniztasuna ardatz, sareak eta zerbitzuak bitarteko, erabilera helburu - Irizar, Imanol; Oliveri, Oihane (EGAN, 2021)
IMANOL IRIZAR eta OIHANE OLIVERI. HABE Liburutegia: eleaniztasuna ardatz, sareak eta zerbitzuak bitarteko, erabilera helburu