ITZULPENAK - EGAN (EGAN, 2021)
RAÚL ZURITA. Zenbait poema . Itzultzailea: IZASKUN ETXEBESTE ZUBIZARRETA KOLEKA PUTUMA. Bi poema. Itzultzailea: UXUE ALBERDI AURORA BERTRANA. Papeete modernoa Itzultzailea: JOANES JAUREGI RAMÓN NIETO. Hazteko sukarra. Itzultzailea: JUAN LUIS ZABALA