Xabier Lete: "Sinestuna otoitz egiten duena da, eta Jainkoarekin liskarrean dabilena" - Zabala, Juan Luis (EGAN, 2021)
JUAN LUIS ZABALA. Xabier Lete: "Sinestuna otoitz egiten duena da, eta Jainkoarekin liskarrean dabilena"