Arabako Euskal Toponimia. Fonetika eta etimologia : Arabako euskal toponimiaren zertzelada zenbait - Mujika, Luis Mari (EGAN, 2021)
LUIS MARI MUJIKA. Arabako Euskal Toponimia. Fonetika eta etimologia Arabako euskal toponimiaren zertzelada zenbait