LUN-LUMO bilduma Euskal Haur Literatura mundura zabaltzeko Esperantozko liburu bilduma -Proiektu aurkezpena- - Etxaniz, Xabier; Lopez, Manu; Zubeldia, Iñaki (EGAN, 2021)
XABIER ETXANIZ/MANU LOPEZ/IÑAKI ZUBELDIA. LUN-LUMO bilduma Euskal Haur Literatura mundura zabaltzeko Esperantozko liburu bilduma -Proiektu aurkezpena-