“Bateko liburu eta besteko argitalpen, Eusebio are eta presenteago edukitzera eraman naute” - Uribarri, Arantza (EGAN, 2021)
ARANTZA URIBARRI. “Bateko liburu eta besteko argitalpen, Eusebio are eta presenteago edukitzera eraman naute”