Arantzazu-ren kantariak eta olerkariak 500 urteko literatur historiari begirada - Agirrebaltzategi, Paulo (EGAN, 2021)
PAULO AGIRREBALTZATEGI, Arantzazu-ren kantariak eta olerkariak 500 urteko literatur historiari begirada