BATZUK - Etxeberria, Gillermo; Zabala, Juan Luis; Bernanos, Georges (EGAN, 2021)
ITZULPENAK GILLERMO ETXEBERRIA. Hainbat ipuin unibertsal Horacio Silvestre Quiroga Fortaleza (1879-1973) NORAEZEAN. Maitasun, eromen eta heriotz ipuinak (1917) Alberto Moravia. Biografia Alberto Moravia. Matilderekin hautsi Gabriel García Marquez. Munduko itotakorik ederrena Hector Hugh Munro. Kontalaria Giovanni Papini. Egun baten zorra OBABAKOAK eta Bernardo Atxaga Bernardo Atxaga. Bizitza JUAN LUIS ZABALA, Leonard Cohenen Hamar kanturen hitzak euskaraz GEORGES BERNANOS, Luis Mari Mujikak frantsesetik itzulia Landako apaiz baten egunkaria