Bernat Etxepare: Albiste gehiago bere bizitzaz eta Linguae Vasconum Primitiae (1545) liburuaren berrirakurketa - Urkizu, Patri (EGAN, 2021)
PATRI URKIZU, Bernat Etxepare: Albiste gehiago bere bizitzaz eta Linguae Vasconum Primitiae (1545) liburuaren berrirakurketa