Euskal ondare bibliografiko-dokumentala bildu eta gordetzea: Lazkaoko beneditarron ekarpen xumea - Begiristain, Juan Jose (EGAN, 2021)
JUAN JOSE AGIRRE BEGIRISTAIN. Euskal ondare bibliografiko-dokumentala bildu eta gordetzea: Lazkaoko beneditarron ekarpen xumea