Euskal noblezia eta euskara (Eskortzoa El Borracho Burladoren ikusmugatik) - Salaberri Muñoa, Patxi (EGAN, 2021)
PATXI SALABERRI MUÑOA. Euskal noblezia eta euskara (Eskortzoa El Borracho Burladoren ikusmugatik)