SORKUNTZA - Landart, Daniel; Zubeldia, Koldo; Alberdi Estibaritz, Usue; Maya Urroz, Ainara (EGAN, 2016)
Zatien hautatzailea: DANIEL LANDART. Etxea eta etxekoak euskal literaturan KOLDO ZUBELDIA UXUE ALBERDI ESTIBARITZ. Konplize ditut eta AINARA MAYA URROZ. Aro guztietako enara Brno hirian, Europaren bihotzean. 2008-09