Hagiografia eleberrirantz erroizten hastean. (Arratsalde bat Auñemendiko Lorearekin) (I) - Salaberri Muñoa, Patxi (EGAN, 2019)
PATXI SALABERRI MUÑOA. Hagiografia eleberrirantz erroizten hastean. (Arratsalde bat Auñemendiko Lorearekin) (I)