Maisu-maistren zenbait irudi euskal haur literaturan - Beldarrain Agirre, Josune; Gomez Zubia, Genaro (EGAN, 2016)
JOSUNE BELDARRAIN AGIRRE eta GENARO GOMEZ ZUBIA. Maisu-maistren zenbait irudi euskal haur literaturan