ITZULPENAK - Etxeberria, Guillermo; Mujika, Luis Mari (EGAN, 2016)
Itzultzailea: GILLERMO ETXEBERRIA. Oscar Wilde LUIS MARI MUJIKAK frantsesetik itzulia. Landako apaiz baten egunkaria (II). GEORGES BERNANOS