BATZUK - Mujika, Luis Mari; Etxeberria, Guillermo (EGAN, 2017)
GEORGES BERNANOS. Luis Mari Mujikak frantsesetik itzulia. Landako apaiz baten egunkaria (eta IV) ROBERTO ARLT. Itzultzaile-moldatzaile: Gillermo Etxeberria EDGAR ALLAN POE. Itzultzaile-moldatzaile: GIllermo Etxeberria