Hamelingo txirulariaren elezaharra euskaraz: harrera, bilakaera, transmisioa. - Beldarrain Agirre, Josune; Gomez Zubia, Genaro (EGAN, 2017)
JOSUNE BELDARRAIN AGIRRE eta GENARO GOMEZ ZUBIA. Hamelingo txirulariaren elezaharra euskaraz: harrera, bilakaera, transmisioa.