Gizartea Jean Etxepareren idazlanetan: adabakiak - Ortiz de Pinedo, Aitor (EGAN, 2018)
Jean Etxepareren (1877-1935) gizarte ikuspegia areago zehazteko urratsak dira. Haren aukera estetiko eta etikoek gizartearekin zuten lotura batzuk jasoko dira.